Oleowita

OLEOWITA

Olej z nasion rzodkwi

INCI: Raphanus Sativus Seed Oil

Termin ważności: 12 miesięcy od daty produkcji.
Przechowywanie: warunki chłodnicze 4-10°C.
Zastosowanie: przemysł kosmetyczny, przemysł spożywczy
Posiada żółtą barwę i charakterystyczny aromat.

 

Jego wyjątkowy skład nienasyconych kwasów tłuszczowych to:
– linolenowy (omega-3) ~11%
-linolowy (omega-6) ~22%
-oleinowy (omega-9) ~20%
-kwas eurykowy 27%

 

Kombinacja kwasów tłuszczowych zawartych w tym oleju sprawia, że przypomina on naturalny silikon- dzięki temu jest szczególnie pożądany jako dodatek do produktów wzmacniających i wygładzających włosy. W produktach przeznaczonych dla cery suchej i spierzchniętej, zadziała jako naturalny opatrunek. Dłonie będą nawilżone i zregenerowane, a paznokcie nabiorą połysku.

Pliki do pobrania

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds