Oleowita

OLEOWITA

Olej z pestek melona

INCI: Cucumis Melo Seed Oil

Termin ważności: 12 miesięcy od daty produkcji.
Przechowywanie: warunki chłodnicze 4-10°C.
Zastosowanie: przemysł kosmetyczny, przemysł spożywczy
Posiada żółtą barwę i charakterystyczny aromat.

 

Olej z pestek melona tłoczony metodą „na zimno” zawiera niezbędne, nienasycone kwasy tłuszczowe:
-linolowy (omega-6)~44%
-oleinowy (omega-9) ~43%

 

Olej z pestek melona zawiera witaminy A, E oraz nienasycone kwasy tłuszczowe . Naturalne antyoksydanty pomagają w utrzymaniu zdrowego i młodego wyglądu. Olej z melona sprawdzi się doskonale jako dodatek do produktów przeznaczonych do skóry z widocznymi oznakami starzenia i potrzebującej odżywienia. Jego wyjątkowe właściwości sprawią również, że będzie przydatny przy pielęgnacji dłoni i paznokci.

Stosowany na rzęsy i brwi wpływa na przyspieszenie ich wzrostu i zapobiega ich wypadaniu.

Pliki do pobrania

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds